versión en castellano    versió en català 

el teu cistell

comprovar la comanda

buscar

Carns Albesa, càrnics i xarcuteria des de 1926

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

 

  • Qui som
  • Qualitat
  • Serveis
  • Lliurament
  • Devolucions. Dret de desistiment
  • Productes defectuosos o enviaments erronis
  • Preus
  • Formes de pagament
  • Contractació per menors
  • Objecte
  • Atenció al client
  • Normativa relacionada

Qui som?
El lloc www.carnsalbesa.com (en endavant, el "Lloc web") és titularitat de la companyia Carns Albesa, SL (en endavant, "Carns Albesa"), societat constituïda d´acord amb la legislació espanyola amb domicili en Carrer Major, 146 , Santa Bàrbara, TARRAGONA (43570), titular de CIF nombre B43343938 i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, tom 835, foli 157, full núm T-4209, inscripció 1ª.

Qualitat
A Carns Albesa controlem i supervisem els nostres productes amb la màxima cura i cura, de manera que assegurem la seva qualitat i frescor. Per a això, vam realitzar el lliurament en el mínim termini de temps possible, mantenint en tot el procés les temperatures òptimes mitjançant transport refrigerat.

Serveis
Servei: Posem a la teva disposició aquest lloc web per a què còmodament les compres en línia, sense haver d´acudir per a això als nostres establiments. Pots realitzar la teva compra durant les 24 hores del dia, 365 dies any, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet que compleixi els requisits essencials per a això.

Cobertura geogràfica: A Carns Albesa entreguem comandes a tot Espanya peninsular, per la qual cosa no realitzem enviaments a les illes, Ceuta o Melilla. Reservat el dret d´acceptar sol·licituds de servei en habitatges que suposin un especial esforç o risc per al repartidor per la dificultat d´accés a les mateixes.

Preparació de la comanda: En cas que no disposem d´algun producte, intentarem contactar amb tu per oferir-te la possibilitat d´optar per un de similars característiques. Si no vols substituir el producte per un altre, tens dret a cancel·lar la comanda efectuada, i et tornarem la totalitat de la quantitat que hagis abonat.

Carns Albesa es reserva el dret a confirmar amb el client la quantitat que pot subministrar en cas que la quantia de la comanda s´excedeixi del normal, així com el dret a especificar la data i hora de lliurament del mateix.

Entrega
Ports: Si vols adquirir els nostres productes, podràs triar abans de realitzar la compra si vols recollir personalment la comanda en una de les nostres botigues o si prefereixes que t´ho enviem a domicili. En cas que optis per contractar el servei a domicili, els costos de l´enviament seran de 10 euros amb independència de la província a la qual vulguis que et fem arribar la teva comanda. No obstant això, si fas una comanda de més 150 euros, l´enviament serà gratuït. Si selecciones recollir personalment la comanda a les nostres botigues, podràs fer-ho de 9.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00.

Horari de lliurament: En el moment d´efectuar la comanda podràs especificar quin dia i entre quins tram horari desitges que se´t lliuri. Carns Albesa no garanteix la disponibilitat de lliurament en la data que hagis seleccionat, ja que depèn de l´empresa transportista. En el cas que ens resulti impossible efectuar-la en el dia i hora assenyalats, contactarem amb tu per fixar un nou dia i / o hora de lliurament. En aquest supòsit, si no et convé cap de les dates i hores disponibles, tens dret a cancel·lar la teva comanda i et reemborsarem la totalitat dels diners que ens hagis abonat. Si no aconseguim contactar amb tu, la comanda s´entendrà cancel·lat i et tornarem els diners.

Obligació d´estar al domicili: Tens l´obligació d´estar al teu domicili en el tram horari que hagis seleccionat per al lliurament. En cas que estiguis absent del mateix en el moment del lliurament, el nostre personal li deixarà una targeta de visita amb el nº de telèfon de la nostra botiga, perquè contactis amb nosaltres i puguem concertar una nova entrega. Les despeses de lliurament derivades de la nova entrega seran assumits per tu. Si fos impossible contactar amb tu per coordinar aquesta nova data de recepció, Carns Albesa podrà desistir del contracte i considerar-resolt transcorregut 1 dia des de que la comanda estigués disponible per al lliurament, procedint al reintegrament de l´import abonat per la comanda, exceptuant les despeses de lliurament.

Carns Albesa no es fa responsable dels retards en el lliurament de les comandes si es deuen a causes de força major, accions o omissions de tercers o que ens hagis proporcionat una adreça de lliurament incompleta o incorrecta.

Mitjançant la recepció de la comanda expresseu la vostra conformitat amb la totalitat del contingut de la comanda, així com amb la direcció, data, hora d´entrega i detall del tiquet de compra que inclou la tarifa del servei.

Devolucions. Dret de desistiment.
Productes frescos. La majoria dels nostres productes són frescos, el que comporta que poden deteriorar-se o caducar amb rapidesa. Per això, queda expressament exclòs el dret a desistir respecte a aquest tipus de productes, de manera que no podràs tornar.

Altres productes. No obstant això, respecte als productes que no tinguin les anteriors característiques, pots exercir el teu dret de desistiment. Disposes en aquest supòsit d´un termini de 14 dies naturals des que rebis la teva compra per realitzar la teva devolució sense necessitat de cap justificació.

Si exercites aquesta opció i tornes el producte, rebràs l´import íntegre del mateix més les despeses abonades per al seu lliurament. No obstant això, hauràs carregar amb els costos de devolució, que variaran en cada cas, segons el lloc des d´on facis la devolució i la companyia de missatgeria que triïs. Et tornarem tots els pagaments que hem rebut de tu, conforme al mitjà de pagament utilitzat en la comanda, sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard en els 14 dies naturals a partir de la data en la qual ens informes de la teva intenció de desistir del present contracte.

Per exercir el dret de desistiment és indispensable que notifiquis el teu desig de devolució enviant un correu electrònic a l´adreça info@carnsalbesa.com. Els béns que vulguis retornar hauràs enviar-o lliurar-los directament a Carns Albesa, SL, carrer Victòria 76, 43870, Santa Bàrbara (Tarragona) en un termini de 14 dies naturals des que ens comuniquis la teva decisió de retornar els productes. Es considera complert el termini si fas la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini.

Productes defectuosos o enviaments erronis
S´admet en tot cas la devolució de productes defectuosos o enviaments erronis causats per Carns Albesa, sempre que ens comuniquis aquesta circumstància en el termini de 24 hores des de la data de recepció de la comanda. En aquest supòsit, se´t retornaran totes les despeses efectuades, inclosos, si n´hi ha, els que ocasioni l´enviament efectuat per realitzar la devolució del producte. Si l´enviament resulta no ser erroni ni el producte defectuós, les despeses d´enviament no seran rembolsados ni assumits per Carns Albesa.

Els béns que vulguis retornar hauràs enviar-o lliurar-los directament a Carns Albesa, SL, carrer Victòria 76, 43870, Santa Bàrbara (Tarragona).
Et notificarem mitjançant correu electrònic que l´import se´t s´abonarà en els pròxims dies. La devolució d´aquest import s´efectuarà a molt tard en els 14 dies posteriors a la recepció del producte en Carns Albesa.

Preus
El preu especificat per a cada producte de la nostra pàgina correspon al seu preu en el moment en què fas la compra.
No obstant això, és possible que per un error tècnic o humà s´assigni un preu erroni a un producte. Si aquest error és evident i inequívoc i hagués pogut ser reconegut amb facilitat, Carns Albesa no estarà obligada a subministrar el producte al preu incorrecte. En aquest cas, et informarem el més aviat possible i podràs optar per reconfirmar la teva compra al preu correcte o per anul·lar-la. Si no fos possible contactar amb tu, la comanda es considerarà cancel·lat i se´t reemborsarà la totalitat abonada.
Carns Albesa podrà modificar els preus en qualsevol moment, no afectant això a les comandes realitzades i formalitzats amb anterioritat.
El lloc web permet triar el lloc de destinació per calcular el preu final del producte incloent els costos de l´enviament. Si posteriorment modifiqueu el lloc de lliurament del producte, el preu final de la comanda podrà sofrir variacions per ajustar-se a la realitat del requeriment final.

Formes de pagament
Podràs efectuar el pagament de la teva comanda mitjançant targeta bancària, a través d´una passarel·la segura de pagament proporcionada per la nostra entitat bancària. Si en el procés de compra la targeta no fos acceptada, la comanda es cancel·larà automàticament.
El càrrec a la targeta es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l´entitat financera. Tota la informació sobre el mitjà de pagament que s´envia al nostre web està xifrada i per tant, protegida de tercers. No emmagatzemem cap dada de targeta de crèdit durant el procés de pagament.

Contractació per menors
La possibilitat d´efectuar compres en el Lloc Web està destinada a clients majors d´edat. En cas que la contractació sigui efectuada per menors d´edat, Carns Albesa no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenades per l´usuari, ja que no pot constatar amb certesa l´edat dels mateixos.
Per dotar de major seguretat a la contractació a través del lloc web, podrem contactar amb tu en qualsevol moment requiriéndote que demostris la teva edat mitjançant fotocòpia del DNI o equivalent.

Objecte de les Condicions Generales
Les presents Condicions Generals constitueixen el marc que regula les relacions sorgides entre Carns Albesa, SL i els usuaris que realitzin compres per mitjà del lloc web, conjuntament amb la Política de privacitat i la Política de galetes i les Condicions d´ús. Estaran en tot moment a la teva disposició perquè puguis consultar-les, descarregar-les o imprimir-les quan vulguis.
El contingut del lloc web és una invitació a contractar els nostres serveis, de manera que no constitueix una oferta de venda. Per això, no hi ha contracte fins que la reserva no sigui acceptada. El contracte es formalitzarà en el moment en què rebis un correu electrònic informant de l´acceptació de la reserva.

Ajuda i atenció al client

Per a qualsevol dubte o consulta sobre la pàgina web o les presents condicions generals o del procés de compra, posem a la teva disposició el número de telèfon 977 71 80 88 perquè contactis amb nosaltres. També pots contactar-nos a través del formulari de contacte que trobaràs a la web. Estarem encantats d´atendre´t.

 

Normativa relacionada
Per si vols obtenir més informació sobre la normativa que et vas agafar, protegeix i fixa els teus drets, posem a la teva disposició les principals normes que han inspirat les presents condicions i són rellevants per a tu:

Llei 34/2002, de 11 de julio, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic
http://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2002-13758

Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal
http://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-1999-23750

Llei 26/1984 General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris
http://www.boe.es/buscar/doc.php?id=BOE-A-1984-16737

Llei 7/1998 sobre Condicions generals de contractació
https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-1998-8789

Llei 7/1996 d´Ordenació del Comerç Minorista
https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-1996-1072



SERVEI A DOMICILI
SERVEI A DOMICILI


Atenció al Client

977 71 80 88

de dilluns a divendres
de 9.00 a 13.00
de 15 a 18 h.


Segueix a Carns Albesa a

uneix-te a Carns Albesa a Facebook


CARNS ALBESA, SL
Victòria, 76
43570 Santa Bàrbara (TGN) - Tel. 977 71 80 88
Contactar

-condicions d´ús
-condicions de contractació
-política de cookies
-política de privacitat