versión en castellano    versió en català 

el teu cistell

comprovar la comanda

buscar

Carns Albesa, càrnics i xarcuteria des de 1926

CONDICIONS D´ÚS

 

  1. Informació legal de Carns Albesa
  2. Introducció
  3. Accès i acceptació de las presents Condicions d´ús
  4. Drets de propietat intelectual i industrial
  5. Responsabilitats pel funcionament de la web
  6. Enllaços
  7. Duració de les Condicions d´ús
  8. Altres qüestions d´interès
  9. Normativa relacionada


Informació legal de Carns Albesa

El lloc www.carnsalbesa.com (en endavant, el "Lloc web") és titularitat de la companyia Carns Albesa, SL (en endavant, "Carns Albesa"), societat constituïda d´acord amb la legislació espanyola amb domicili en Carrer Major, 146 , Santa Bàrbara, TARRAGONA (43570), titular de CIF nombre B43343938 i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, tom 835, foli 157, full núm T-4209, inscripció 1ª.


Introducció

Les presents condicions d´ús regulen, conjuntament amb la Política de galetes, la Política de privacitat i les Condicions Generals, la utilització del Lloc Web. Per això, les posem a la teva disposició perquè, quan ho considereu convenient, puguis accedir-hi, consultar-les, descarregar-les o imprimir-les. La informació relativa al tractament que realitzem amb les teves dades personals es troba a l´apartat ´´ Política de privacitat ", plenament accessible perquè puguis consultar qualsevol qüestió. La informació relativa a la contractació es troba a l´apartat "Condicions generals”.


Accès i acceptació de las presents Condicions d´ús

La navegació pel Lloc Web és totalment gratuïta, per la qual cosa l´únic que es requereix és disposar d´accés a internet en un dispositiu. Informem que la navegació pel Lloc Web implica la total acceptació tant de les Condicions, com de les Condicions Generals, la Política de Privadesa i la Política de Cookies. L´accés i navegació pel Lloc Web comporta l´adquisició de la condició d´usuari del lloc web. Utilitzant el lloc web declares que comprens i acceptes les presents Condicions d´Ús i que disposes de capacitat legal necessària per accedir al Lloc Web. A més, et compromets a fer-ho segons les Condicions d´ús, a la legislació vigent ia la bona fe.


Drets de propietat intelectual i industrial

Tant les imatges, el disseny gràfic, el codi font, els logos, marques i signes distintius, com altres tipus de continguts del lloc web són titularitat exclusiva de Carns Albasa o s´hagin degudament llicenciats a favor seu. Conseqüentment, el Lloc Web i tots els seus continguts compten amb la protecció legal oferta per la normativa vigent en matèria de Propietat Intel·lectual i Industrial. Per això, necessites obtenir el nostre consentiment per escrit per realitzar actes d´explotació del lloc web o dels seus continguts, amb independència que la finalitat que et mogui sigui comercial o no. Així mateix, queda prohibit suprimir les dades identificatives de Carns Albesa com a titular dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial del Lloc Web o els seus continguts. El fet que no et requerim perquè deixis de fer un ús il·lícit o contrari a les presents condicions del lloc web o els seus continguts no pot ser entès en cap cas com un consentiment o autorització per a aquest ús. Tampoc constitueix una renúncia a l´exercici de les accions legals que puguin correspondre´ns. L´accés al lloc web no constitueix una cessió de cap tipus dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial del Lloc Web i els seus continguts.


Responsabilitats pel funcionament de la web

Per posar a la teva disposició el Lloc Web, ens és imprescindible acudir a serveis prestats per tercers. És possible que la disponibilitat del lloc web pugui veure afectada o cancel·lada per causes que no depenen de nosaltres, de manera que no podem garantir que el lloc web estigui actualitzat i es mostri en la seva última versió. Per això, no respondrem dels danys o perjudicis que puguin ocasionar com a conseqüència de la suspensió, interrupció, manca de continuïtat, caiguda de la xarxa o desconnexió del Lloc Web. Per les mateixes raons, tampoc respondrem per aquells danys o perjudicis que es puguin produir per causes no imputables a nosaltres, com per exemple catàstrofes naturals, situacions de força major o urgència extrema, virus, components nocius, mal funcionament del navegador, caigudes de xarxa , intrusions informàtiques o atacs de tercers.


Enllaços

Si vols enllaçar el nostre lloc web en web, plataforma, fòrum, xat o xarxa social, estàs obligat a informar clarament que no comptes amb la nostra autorització ni supervisió. Dit enllaç haurà de dirigir únicament i directament a la pàgina d´inici del lloc web, abarcándola íntegrament i quedant prohibit l´ús de frames o hyperlinks. En cap supòsit es permet enllaçar el Lloc Web des de webs, plataformes, fòrums, xats, blocs o xarxes socials contràries a la llei o als bons costums, especialment aquelles amb continguts pornogràfics o atemptatoris contra els drets humans. Així mateix, cap enllaç al lloc web suposa una associació i vinculació entre Carns Albesa i la web, plataforma, fòrum, xat o xarxa social que vinculi al Lloc Web, de manera que no ens fem responsables de la informació o dades que proporcionin. D´altra banda, els links o enllaços que apareixen en aquesta pàgina web poden conduir-te a altres pàgines web gestionades per tercers. No disposem de mitjans ni humans ni tècnics per conèixer o controlar la informació o continguts que apareixen en les mateixes, per la qual cosa declinem qualsevol responsabilitat sobre elles.


Duració de les Condicions d´ús

Tant les presents Condicions d´ús, com la Política de galetes, la Política de privacitat i les Condicions Generals, estaran vigents durant tot el temps que apareguin exposades a la web. Qualsevol modificació total o parcial de les mateixes suposarà la derogació total de les mateixes, sent les noves condicions o polítiques les que comencin a regular l´ús del lloc web. Reservat el dret de modificar o actualitzar en qualsevol moment els textos que regulen l´ús d´aquest Lloc Web, de manera que et recomanem consultar amb freqüència.


Altres qüestions d´interès

Els encapçalaments continguts en les presents condicions tenen caràcter merament orientatiu, de manera que no afecten ni amplien ni qualifiquen la interpretació de les mateixes. Les presents condicions d´ús, així com la Política de Privacitat i les Condicions generals de contractació, es regeixen per la normativa espanyola vigent en cada moment. Tota controvèrsia o reclamació sorgida en relació a l´accés i utilització del Lloc Web i contractació en el mateix es regirà per la legislació espanyola.


Normativa relacionada

Per si vols obtenir més informació sobre la normativa que et vas agafar, protegeix i fixa els teus drets, posem a la teva disposició les principals lleis que han inspirat les presents condicions i són rellevants per a tu: Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic http://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2002-13758 Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal http://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-1999-23750



SERVEI A DOMICILI
SERVEI A DOMICILI


Atenció al Client

977 71 80 88

de dilluns a divendres
de 9.00 a 13.00
de 15 a 18 h.


Segueix a Carns Albesa a

uneix-te a Carns Albesa a Facebook


CARNS ALBESA, SL
Victòria, 76
43570 Santa Bàrbara (TGN) - Tel. 977 71 80 88
Contactar

-condicions d´ús
-condicions de contractació
-política de cookies
-política de privacitat